Bad & Våtrom

Vi har lang erfaring innen oppussing av bad og vaskerom.

Oppussing av bad i Trondheim

Et bad levert av Byggmester Knudsen AS kan oppsummeres
med ett enkelt ord. Kvalitet!

Med over 30 år i bransjen, har vi opparbeidet oss en sterk faglig kompetanse på oppussing av bad og våtrom. Vi kjenner prosessen fra start til slutt, og sørger for at du som kunde får en best mulig opplevelse underveis i byggeperioden, og ikke minst med ferdig resultat.

Våre dyktige murere kan flis, er våtromssertifiserte og har en faglig interesse utover det som er normalen. Vi tar hånd om badet ditt og tilbyr uforpliktende befaring hvor alle fag deltar. Vi planlegger, prosjekterer og kommer med ett komplett tilbud på badet ditt. Under utførelsen holdes du løpende orientert om framdrift og det er de samme faste håndverkerne fra alle fag som bygger opp badene våre og sørger for at alle badene innehar den samme gode kvaliteten og blir ferdige til avtalt tid.

Vi er i dag med i både Team Oppussing fra TOBB og
Kvalitetsbad Trondheim, der vi sammen med dyktige samarbeidspartnere leverer komplette løsninger innen bad og våtrom.

Bestill gratis befaring

Befaring er helt gratis og uforpliktende. Send oss litt kort informasjon om deg selv, så tar vi kontakt vedrørende tidspunkt for befaring.

Hva kjennetegner ditt drømmebad?

Badet er kanskje et av de viktigste rommene i en bolig. Her skal du både få en god start på dagen, og en fin avslutning før skjønnhetssøvnen på kvelden. 

Hva som kjennetegner et drømmebad, styres av personlig smak og behov. Noen søker kanskje den ultimate spa-opplevelsen, mens andre tenker mer på funksjonalitet og budsjett

Uansett hvordan du ønsker at ditt bad skal se ut, er vi behjelpelig med både råd og innspill til hvordan sluttresultatet kan bli best mulig for akkurat deg.

Ønsker du pristilbud?

Bestill en gratis og uforpliktende befaring.

Du vil da høre fra oss for å avtale tidspunkt, og deretter motta et pristilbud fra oss.

Bestill gratis befaring

Går du med et prosjekt i tankene, og ønsker å vite mer om pris og muligheter?

Bestill gratis og helt uforpliktende befaring fra Byggmester Knudsen AS!